Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni si conditii de Returnare

Termenii si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la GIFTERRA.RO

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, cumparatorul poate returna produsele nepersonalizate achizitionate de la GIFTERRA.RO in termen de 14 zile de la primire.

Produsele returnate trebuie să fie în starea originala, să aibă toate etichetele, sa nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel. Nu putem accepta returul produselor care prezinta urme de umezire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/ electrice, folosire excesiva, precum si produse vestimentare purtate sau spalate.


Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala cumparatorului si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facut si expedierea. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de S.C. GIFTERRA S.R.L. in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare daca toate conditiile de retur din acest document sunt indeplinite. Suma restituita in urma returului include taxa de transport initial achitata. Exceptie fac situatiile in care se returneaza doar o parte din produsele achizitionate, situatie in care se restituie doar contravaloarea produselor returnate fara taxa de transport initial achitata.


Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor ce rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor".


Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c, produsele personalizate dupa specificatiile cumparatorului (modificare text sau culori, adaugare sau scoatere elemente, etc.) nu vor putea fi returnate decat daca:

- nu sunt conforme cu specificatiile de pe site

- au fost livrate gresit, alte produse decat cele precizate in comandaNe rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare. Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail office@gifterra.ro sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului la sectiunea Contact. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat sau desfacut, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail office@gifterra.ro sau pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul website-ului.

Pentru returnarea unui produs sau a mai multor produse este nevoie sa ne informati in acest sens prin intermediul urmatoarelor variante:

- email: office@gifterra.ro

- telefon si SMS: +40.755.322.444

- Formularul de Retur.


De recomandat este folosirea formularului pe care il puteti accesa la linkul Formular de retur. Aici va fi nevoie sa completati campurile afisate prin care ne notificati intr-un mod legal despre dorinta de returnare a produsului/produselor comandate. Acest formular contine toate informatiile necesare pentru preluarea si prelucrarea returului de produse. Va rugam sa mentionati in sectiunea de detalii din cadrul formularului de retur contul IBAN si numele titularului contului pentru restituirea sumei aferente produselor returnate. Daca intampinati dificultati in urmarea procedurilor de retur va stam la dispozitie la numerele de telefon din sectiunea de Contact.


Produsele primite defecte

In eventualitatea primirii unui produs nefunctional sau care prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit, cu conditia sesizarii in scris prin email sau prin formularul de retur in termen de 24 de ore de la primirea produsului. Clientul are dreptul sa solicite returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca GIFTERRA.RO nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. In acest caz, returnarea sau inlocuirea produsului se face pe cheltuiala GIFTERRA.RO

Pentru a returna un produs acest formular trebuie sa fie completat in intregime, si iti vom raspunde prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Te rugam sa folosesti o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul tranzitului.

Orice neintelegeri aparute intre S.C. GIFTERRA S.R.L. si terti vor fi solutionate pe cale amiabila intre cele doua parti.

In cazul in care partile nu ajung la un numitor comun sub nici o forma, se va apela la instantele judecatoresti competente pentru a rezolva conflictul.

Fiecare produs din fiecare categorie al websitului este prezentat si descris astfel incat informatiile pe care vi le oferim sa va ajute cat mai mult in vederea alegerii produsului dorit. GIFTERRA.RO nu va ofera garantia ca fiecare descriere fie ea a produsului sau a unui serviciu sa fie lipsita de erori neintentionate sau de formulari care nu sunt pe intelesul tuturor.